Hoe is Anoy Cosmetics ontstaan?

Deze cosmetics lijn heb ik zelf opgezet. ; visagiste Dominique Haveman.

Als visagiste kom ik bij veel mensen. Heel vaak krijg ik de vraag; “welk merk heb je gebruikt en waar kan ik dat kopen? Kan ik het bij jou kopen? Kan jij het voor mij kopen?”.

Dit heeft mij doen besluiten om met een eigen merk te gaan werken. Na lang zoeken, veel uitproberen en heel veel samples gezien te hebben heb ik deze lijn samengesteld. Ik vond het belangrijk dat ze de producten Vegan waren en niet op dieren getest.

In de toekomst ga ik deze lijn verder uitbreiden. Dus hou de website in de gaten!


Anoy Cosmetics

Meer over Dominique Haveman:

Sinds het jaar 2000 ben ik al bezig met make-up. Ik werk met veel passie. Heerlijk om het beste in mensen naar boven te halen. Tevens is iedere dag anders omdat iedere klus ook anders is. Zo verzorg ik bruidsmake-up en bruidskapsels voor de bruid of voor een bruidsmodeshow, een andere keer verzorg ik de make-up en haarstijling bij fotoshoots. Naast make-up maak ik ook bellypaintings en gipsbuiken bij zwangere vrouwen.Tegen woordig maak ik ook 3d hand afdrukken. Een super mooie herinnering. Een muurschildering vind ik ook leuk om te doen. Dit doet ik over het algemeen samen met mijn zus. Wij 2 vullen elkaar precies goed aan zodat de muurschildering prachtig naar wens word.