Anoy make-up primer

De primer is een make-up product dat je aanbrengt voordat je de foundation op doet.
Als je het vergelijkt met schilderen, kan je het zien als een grondverf. De basis voor het verven.
De make-up primer heeft verschillende functies.


De make-up blijft langer zitten

Primer vormt de basis-laag waarop je je foundation mooi egaal kunt uitwerken. De primer zorgt voor een betere hechting zodat je foundation de hele dag mooi en fris blijft. In de zomer transpireer je sneller waardoor je make-up gemakkelijker uitloopt en in de winter is de lucht zo koud en droog dat je frisse look snel verdwenen is. De primer zorgt er voor dat dit niet gebeurt.

Een primer reflecteert licht

Een primer maakt je huid zacht en glad, waardoor het het licht extra goed weerkaatst. Deze primer bevat een lichte glitter die er voor zorgt dat er meer licht gereflecteerd wordt. Lijntjes en rimpels worden hierdoor minder zichtbaar.

Als je de primer met je vingertoppen aanbrengt, kun je het laagje mooi in je huid werken.


Er zijn ook primers met een matterend effect

Een huid heeft de neiging om in de loop van de dag te gaan glimmen. Een matterende make-up primer stopt de productie van overtollig talg, waardoor je huid mat blijft. Je kan deze aanbrengen over het gehele gezicht of op alleen de glimmende delen. Je hebt maar een klein beetje nodig!


Een make-up primer die lijntjes en poriën minder zichtbaar maakt

Bij sommige huiden zijn poriën duidelijk zichtbaar, dan kan een primer écht verschil maken. Het legt als het ware een laagje over je huid, waardoor de kleurpigmenten van je foundation niet meer in je poriën of in fijne lijntjes kruipt. Je huid ziet er meteen stralender uit. Nog een voordeel: omdat primer je huid egaler maakt, valt ook acne minder op.

Breng deze primer alleen aan op de plaatsen waar je poriën duidelijk zichtbaar zijn. Meestal zal dat de T-zone zijn: voorhoofd, neus en kin.

Je kan de primer kopen in mijn webwinkel.

Feeling so vintage today? Neem een kijkje op deze website!

Primer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *